زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

نشریه آمریکایی: ترامپ از ماه‌ها قبل برای کشاندن انتخابات به دیوان عالی نقشه کشیده بود

نشریه آمریکایی در مطلبی نوشت با توجه به تلاش‌های چند ماهه ترامپ برای زیر سوال بردن انتخابات پستی، انتظار می‌رفت که او به دنبال به چالش کشیدن نتیجه نزدیک بعد از روز انتخابات باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته پالیتیکو، تهدید ترامپ درباره کشاندن مسئله انتخابات به دیوان عالی آمریکا، چیزی است که او همه بهار و تابستان را مشغول برنامه‌ریزی درباره آن بوده است.

پایگاه نشریه «پالیتیکو» در ادامه این مطلب نوشت: ترامپ بعد از مهیا کردن زمینه لفظی این مسئله، وکلایی را استخدام کرد تا در صورتی که با رقیب دموکراتش نتیجه تنگاتنگی به دست آورد، آن را به چالش بکشد. 

به نوشته پالیتیکو، او در بهار و کل تابستان و در ساعات اولیه روز چهارشنبه (به وقت آمریکا) گفت «آرا نباید بعد از روز انتخابات شمرده شود.»

این نشریه افزود: مهم نیست که ادعای او درست نبوده و نیست، ترامپ خود را به عنوان یک مبارز به تصویر می‌کشد و ماه‌ها تلاش کرد با شاهد ناکافی رای‌گیری پستی را به تقلب مرتبط کند، تلاشی که همزمان با پیش‌بینی‌ها درباره این بود که شمارش آرای پستی می‌تواند نتیجه را به نفع بایدن بعد از سوم نوامبر بچرخاند.

بنابر این گزارش، ترامپ ارتشی از وکلا را استخدام کرد تا آرای پستی را محدود کند. آن‌ها ده‌ها دادخواست تنظیم کرده‌اند. حالا ترامپ قصد دارد ارتش حقوقی خود را فعال کند. او به شکلی مبهم روز چهارشنبه گفت که از دیوان عالی درخواست خواهد کرد به کلِ رای‌گیری پایان دهد، اما مشخص نیست که چطور می‌خواهد این کار را بکند یا چه استدلال‌هایی می‌تواند جمع‌آوری کند.

به نوشته این نشریه، تصمیم ترامپ برای بی‌اعتبار کردن نتایج قبل از این که آرا به طور کامل در چند ایالت کلیدی شمرده شود، هنجار دیگری را در سیاست آمریکا متلاشی کرد. اما با توجه به تلاش او در ماه‌های گذشته برای زیر سوال بردن سیستم انتخاباتی آمریکا، این حرکت غیرمنتظره‌ نبود.

 رئیس‌جمهور آمریکا امروز در حالی که هنوز نتیجه آرای چند ایالت کلیدی آمریکا مشخص نشده، مدعی شد پیروز انتخابات شده و هر نتیجه‌ای غیر از این نتیجه، تقلب در انتخابات است و اگر لازم باشد پرونده را به دیوان عالی می‌کشاند.

او همچنین خواستار توقف اخذ آرا بعد از روز انتخابات شد، در حالی که به دلیل برگزار شدن بخش بزرگی از انتخابات امسال به شکل پستی، قوانین چند ایالت به آن‌ها اجازه می‌دهد آرای بعد از روز انتخابات را هم بپذیرند و در شمارش محسوب کنند. به همین دلیل، ایالت‌ها تا ۸ دسامبر (۱۸ آذر) برای تایید نتیجه آرای خود فرصت دارند. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر